39 Pc De Bureau Gamer Rituals dat u moet kennen in 39 | pc de bureau gamer  sc39.39

Review: SEGA Mega Drive Classics – Een nieuwe collectie games van SEGA heeft het levenslicht gezien. De SEGA Mega Drive Classics collectie heeft maar liefst 50 first party games direct beschikbaar om te spelen op je (dan wel virtuele) Mega Drive. Voor de wat oudere gamer prachtige nostalgie, voor de wat jongere gamer misschien wel één van de leukste (interactieve) geschiedenislessen ooit. Het concept werkt goed en de collectie zal je voorzien van uren, zo niet dagen aan speelplezier. Het is echter niet iets geheel nieuws, want we zijn inmiddels bij de zevende collectie aangekomen die deze ontwikkelaar en uitgever heeft uitgebracht. Is deze current-gen collectie zijn geld dan nog wel waard?

Ordinateur Bureau Gamer Ordinateur Bureau Gamer Ordinateur Bureau ... - pc de bureau gamer
Ordinateur Bureau Gamer Ordinateur Bureau Gamer Ordinateur Bureau … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer

De Mega Drive was veruit de meest populaire console van SEGA ooit. Het was met ruime voorsprong de eerste 16-bit console die op de markt verscheen en werd vervolgens een enorme concurrent van de SNES. In Europa had de console zelfs een groter marktaandeel dan de SNES. De Mega Drive bleef jaren een geliefde console bij de fans. Het is dus niet gek dat SEGA met haar zoveelste Mega Drive collectie wil terugblikken op deze goede oude tijden. De vraag is echter of SEGA de aandacht van gamers vast weet te houden.

Het is een beetje afhankelijk van hoeveel van deze collecties je al in de kast (of game-lijst) hebt staan. Is het antwoord daarop nul? Dan is de SEGA Mega Drive Classics collectie een fantastische samenstelling om mee te beginnen aan je figuurlijke tijdreis naar de jaren 90. Met maar liefst 50 games, is dit immers verreweg de meest uitgebreide collectie die SEGA ooit heeft uitgebracht en oh boy, er zitten wat ‘gouwe ouwen’ tussen die voor alle leeftijden nog steeds leuk zijn om te spelen!

bureau pc gamer – civilware.co - pc de bureau gamer
bureau pc gamer – civilware.co – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer

SEGA Mega Drive Classics brengt je na de intro-trailer meteen naar de droomkamer van iedere fanatiek gamende 90’s kid. Deze kamer was eerder al te zien in een pc-versie van de collectie en die wordt nu hergebruikt voor deze release. De menu-opties zijn creatief verwerkt in de meubels van de kamer; de klok laat je de tijd in de kamer aanpassen, de Mega Drive-controller geeft je een aantal controller-opties, de oude huistelefoon geeft je de mogelijkheid om de online multiplayer te starten en de trofee op het bureau laat je de Trophies en challenges bekijken. Vervolgens heb je natuurlijk de twee belangrijkste meubels in de kamer: de tv en een boekenkast vol games!

Je hoeft gelukkig niet bepaalde uitdagingen te voltooien voordat je bepaalde titels kan en mag gaan spelen. Wat ons betreft een grote vooruitgang ten opzichte van van Sonic’s Ultimate Mega Drive Collection (PS3), waarin dat nog wel van toepassing was. Alle 50 titels kun je letterlijk in de virtuele Mega Drive steken en het spel begint dan direct op de oude tv te spelen. Je hebt dan nog de keuze of je fullscreen wilt spelen of naar de tv wilt kijken. Als je voor de tweede optie kiest, zit er zelfs een ‘bolling’ in het scherm om zo goed mogelijk jouw oude tv-ervaring na te bootsen. Fullscreen ziet er echter ook prima uit en dat neemt deze bolling uiteraard weg, waardoor het beeld niet enigszins vertekend raakt.

pc bureau gaming – meetharry.co - pc de bureau gamer
pc bureau gaming – meetharry.co – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer

Wat wel een irritatiefactor is, is dat de besturing in-game wordt aangeduid op basis van een Mega Drive controller. Helaas is een ‘vertaling’ naar een DualShock 4 controller iets teveel gevraagd voor SEGA, dus je zult zelf moeten uitvogelen hoe de games precies bestuurd worden. Bij sommige games heb je dat zo te pakken, maar lang niet ieder spel laat zich even goed besturen. Dit heeft natuurlijk met de ouderdom van de titels te maken, maar een wat meer specifieke uitleg met betrekking tot de DualShock 4 controller had niet misstaan. Dat had wat in-game frustratie bij verschillende titels kunnen voorkomen.

Je kast vol games staat op alfabet gesorteerd, maar je kunt ook je games als favorieten kiezen, waardoor ze voor het gemak voorin op de bovenste plank komen te staan. Je zult er vast een goed aantal klassiekers tussenuit pikken voor deze favorietenlijst. Top-games als Streets of Rage, Sonic 1 en 2, Golden Axe (1, 2 en 3), Phantasy Star (2, 3 en 4), Virtua Fighter 2, om er een paar te noemen, zijn games die je zeker niet kan missen in een ‘ultieme’ collectie. Maar ook de wat minder bekende titels als Ristar, Decap Attack, Beyond Oasis, Bonanza Bros en Wonder Boy in Monster World moet je zeker eens proberen.

Bureau Pc Gamer - pc gaming achat et vente consoles jeux vid o ... - pc de bureau gamer
Bureau Pc Gamer – pc gaming achat et vente consoles jeux vid o … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer

Natuurlijk heb je nu ook de kans om alle spellen online samen te spelen, inclusief leaderboards. Dat is voor de fanatieke gamers een leuke extra en hoewel het mij persoonlijk niet zoveel doet, kan ik me goed voorstellen dat anderen hier heel erg enthousiast van worden. Ook erg fijn is de mogelijkheid om vooruit en achteruit te spoelen. Geen zin om die lange lappen tekst door te nemen? Even vooruit spoelen en je kan verder. Maak je een foutje? Spoel even achteruit en probeer het opnieuw. Het is misschien wat cheaten, maar bij dit soort games kan het weleens handig zijn, omdat het niveau toch wel erg anders is dan we vandaag de dag gewend zijn.

In deze collectie zitten kwalitatief goede games, maar dat kan je niet van alle 50 games verwachten. Voor iedere klassieker in z’n genre kun je minstens twee games met hetzelfde concept verwachten, die veelal niet van hetzelfde niveau zijn. Op zich leuk als je meer van hetzelfde zoekt, daar niet van, maar voor 50 games is het lijstje met beschikbare genres wat aan de korte kant. Samengevat; RPG’s, Sonic games, hier en daar een verdwaalde puzzelgame, shoot/beat ‘em ups en platformers of een combinatie van die laatste drie. Dat is geen ramp, maar het is jammer dat SEGA niet wat meer buiten haar eigen bibliotheek is getreden en andere titels heeft aangekocht. Denk aan Mickey Mania, Aladdin, de Spider-Man en Batman-games, Mortal Kombat enzovoort.

Fnac Pc De Bureau Bureau Bureau Fnac Pc Bureau Gamer – meetharry.co - pc de bureau gamer
Fnac Pc De Bureau Bureau Bureau Fnac Pc Bureau Gamer – meetharry.co – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer

Hoewel de collectie leuk is, is het uiteindelijk toch een wat gemakkelijk product. Emuleer een paar oude games en hang er een prijskaartje aan. Zelfs de moeite die ze bij Sonic’s Ultimate Mega Drive Collection (PS3) namen om alle boxarts in 3D te renderen, is hier achterwege gelaten. Verder zitten er weinig andere extra’s in deze collectie. De enige extra is dat sommige games regio-opties hebben, waardoor je de regio’s Japan of US kunt kiezen. Dit levert andere titels en soms ook in-game wat verschillen op, dus dat is een leuke toevoeging. Voor de rest is het qua extra’s vrij karig en dat is jammer. Veel games hebben een rijke geschiedenis en daar had zeker wat mee gedaan kunnen worden. In die zin zat er nog veel meer potentie in deze collectie, maar helaas is dat onbenut gebleven.

39 Pc De Bureau Gamer Rituals dat u moet kennen in 39 | pc de bureau gamer
 sc39.39 – pc de bureau gamer
| Welcome to help my personal website, on this occasion I’m going to teach you concerning keyword. And today, this is actually the first graphic:

Comparatif Pc De Bureau Unique Pc Bureau Gamer Setup Gaming ... - pc de bureau gamer
Comparatif Pc De Bureau Unique Pc Bureau Gamer Setup Gaming … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer

Why don’t you consider photograph over? is actually in which amazing???. if you feel so, I’l t explain to you several impression yet again below:

So, if you wish to get all these amazing pictures related to (39 Pc De Bureau Gamer Rituals dat u moet kennen in 39 | pc de bureau gamer
 sc39.39), click on save button to save the pics to your laptop. There’re available for obtain, if you want and want to grab it, click save symbol on the post, and it’ll be immediately down loaded to your desktop computer.} Lastly in order to obtain unique and the recent image related to (39 Pc De Bureau Gamer Rituals dat u moet kennen in 39 | pc de bureau gamer
 sc39.39), please follow us on google plus or book mark the site, we try our best to offer you daily update with all new and fresh pictures. Hope you like staying here. For many up-dates and latest information about (39 Pc De Bureau Gamer Rituals dat u moet kennen in 39 | pc de bureau gamer
 sc39.39) shots, please kindly follow us on tweets, path, Instagram and google plus, or you mark this page on bookmark area, We attempt to give you up-date regularly with all new and fresh shots, like your surfing, and find the ideal for you.

Thanks for visiting our website, articleabove (39 Pc De Bureau Gamer Rituals dat u moet kennen in 39 | pc de bureau gamer
 sc39.39) published .  Nowadays we’re pleased to declare that we have found an incrediblyinteresting nicheto be pointed out, that is (39 Pc De Bureau Gamer Rituals dat u moet kennen in 39 | pc de bureau gamer
 sc39.39) Most people searching for specifics of(39 Pc De Bureau Gamer Rituals dat u moet kennen in 39 | pc de bureau gamer
 sc39.39) and certainly one of these is you, is not it?

Bureau Pc Gamer Meuble Elegant 39 Best Mobilier De Bureau Images On ... - pc de bureau gamer
Bureau Pc Gamer Meuble Elegant 39 Best Mobilier De Bureau Images On … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Les Meilleurs Pc De Bureau Unique Frais Pc De Bureau Gamer ... - pc de bureau gamer
Les Meilleurs Pc De Bureau Unique Frais Pc De Bureau Gamer … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
bureau ordinateur gamer – meetharry.co - pc de bureau gamer
bureau ordinateur gamer – meetharry.co – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
bureau ordinateur gamer – civilware.co - pc de bureau gamer
bureau ordinateur gamer – civilware.co – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Chaise De Bureau Gamer Nouveau Siege De Bureau but Amazing Fauteuil ... - pc de bureau gamer
Chaise De Bureau Gamer Nouveau Siege De Bureau but Amazing Fauteuil … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Bureau: Ordinateur De Bureau Gaming Best Of Bureau Pour Pc Gamer Pc ... - pc de bureau gamer
Bureau: Ordinateur De Bureau Gaming Best Of Bureau Pour Pc Gamer Pc … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
VIBOX Spectrum GXR39-39 Pack PC Gamer - 39,39GHz CPU 139-Core i39, GTX ... - pc de bureau gamer
VIBOX Spectrum GXR39-39 Pack PC Gamer – 39,39GHz CPU 139-Core i39, GTX … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Bureau Awesome Pc Bureau I39 Pas Cher Hi-Res Wallpaper Pictures Pc De ... - pc de bureau gamer
Bureau Awesome Pc Bureau I39 Pas Cher Hi-Res Wallpaper Pictures Pc De … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Tunisianet Of Bureau Pc Gamer - Deplim.com - pc de bureau gamer
Tunisianet Of Bureau Pc Gamer – Deplim.com – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Ordinateur bureau d’occasion pas cher – Occasion et Reconditionné … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
bureau ordinateur gamer – civilware.co - pc de bureau gamer
bureau ordinateur gamer – civilware.co – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Asus Ordinateur De Bureau Bureau Asus Pc De Bureau Gamer M39cd K ... - pc de bureau gamer
Asus Ordinateur De Bureau Bureau Asus Pc De Bureau Gamer M39cd K … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
VIBOX Spectrum GXR39-39 Pack PC Gamer - 39,39GHz CPU 139-Core i39, GTX ... - pc de bureau gamer
VIBOX Spectrum GXR39-39 Pack PC Gamer – 39,39GHz CPU 139-Core i39, GTX … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Bureau Gaming - chaneau chaise gamer racing chaise de bureau ... - pc de bureau gamer
Bureau Gaming – chaneau chaise gamer racing chaise de bureau … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
VIBOX Warrior Pack 39 PC Gamer - 39,39GHz CPU AMD FX 39-Core, GTX 139639 ... - pc de bureau gamer
VIBOX Warrior Pack 39 PC Gamer – 39,39GHz CPU AMD FX 39-Core, GTX 139639 … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Pc de bureau gamer - Le blog des geeks et des Gamers - pc de bureau gamer
Pc de bureau gamer – Le blog des geeks et des Gamers – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Bureau Ordinateur Gamer Bureau Pc Gamer Pc Bureau Gaming How To ... - pc de bureau gamer
Bureau Ordinateur Gamer Bureau Pc Gamer Pc Bureau Gaming How To … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Ordinateur De Bureau Gamer Awesome Pc Gamer Pc Mix Gamer Extreme ... - pc de bureau gamer
Ordinateur De Bureau Gamer Awesome Pc Gamer Pc Mix Gamer Extreme … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Inspirant Collection De Pc Bureau Gamer 39 Bureau Id Es Avec Pc ... - pc de bureau gamer
Inspirant Collection De Pc Bureau Gamer 39 Bureau Id Es Avec Pc … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
pc bureau gaming – meetharry.co - pc de bureau gamer
pc bureau gaming – meetharry.co – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Bureau : Best Of ordinateur De Bureau Gaming - Ordinateur De Bureau ... - pc de bureau gamer
Bureau : Best Of ordinateur De Bureau Gaming – Ordinateur De Bureau … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Asus Ordinateur De Bureau Bureau Bureau Bureau Asus Pc De Bureau ... - pc de bureau gamer
Asus Ordinateur De Bureau Bureau Bureau Bureau Asus Pc De Bureau … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
fauteuil de bureau gamer test – hightechthink.me - pc de bureau gamer
fauteuil de bureau gamer test – hightechthink.me – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
VIBOX Nebula RSR399-399 PC Gamer - 39,39GHz CPU Quad Core AMD Ryzen, GPU ... - pc de bureau gamer
VIBOX Nebula RSR399-399 PC Gamer – 39,39GHz CPU Quad Core AMD Ryzen, GPU … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Siege Pc Gamer Custom Pc Siege Pc Pour Gamer – carebacks.co - pc de bureau gamer
Siege Pc Gamer Custom Pc Siege Pc Pour Gamer – carebacks.co – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Shinobee PC Gamer / Multimédia - Unité centrale pour ordinateur de ... - pc de bureau gamer
Shinobee PC Gamer / Multimédia – Unité centrale pour ordinateur de … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
ordinateur de bureau gamer | France Produits | Pinterest | PC - pc de bureau gamer
ordinateur de bureau gamer | France Produits | Pinterest | PC – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Bureau Awesome Meilleurs Ordinateurs Bureau Hd Wallpaper Images ... - pc de bureau gamer
Bureau Awesome Meilleurs Ordinateurs Bureau Hd Wallpaper Images … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
39 New Image Of Bureau Pc Gamer Meuble | Meuble Gautier Bureau - pc de bureau gamer
39 New Image Of Bureau Pc Gamer Meuble | Meuble Gautier Bureau – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
ordinateur de bureau gaming] - 39 images - chaneau chaise gamer ... - pc de bureau gamer
ordinateur de bureau gaming] – 39 images – chaneau chaise gamer … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Amazon.fr : pc gamer : Informatique - pc de bureau gamer
Amazon.fr : pc gamer : Informatique – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Pc De Bureau asus Nouveau Hp Pc Bureau Best Unique I Pinimg ... - pc de bureau gamer
Pc De Bureau asus Nouveau Hp Pc Bureau Best Unique I Pinimg … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer
Achat Pc Bureau Asus Pc De Bureau Gamer M39cd K Fr39t 39 Go Ram ... - pc de bureau gamer
Achat Pc Bureau Asus Pc De Bureau Gamer M39cd K Fr39t 39 Go Ram … – pc de bureau gamer | pc de bureau gamer

Achat Pc Bureau Asus Pc De Bureau Gamer M39cd K Fr39t 39 Go Ram ..
Achat Pc Bureau Asus Pc De Bureau Gamer M39cd K Fr39t 39 Go Ram ..
Fauteuil De Bureau Gamer Test – Hightechthink
Fauteuil De Bureau Gamer Test – Hightechthink
Bureau Ordinateur Gamer – Civilware
Bureau Ordinateur Gamer – Civilware
Bureau Ordinateur Gamer – Meetharry
Bureau Ordinateur Gamer – Meetharry
VIBOX Spectrum GXR39 39 Pack PC Gamer   39,39GHz CPU 139 Core I39, GTX ..
VIBOX Spectrum GXR39 39 Pack PC Gamer 39,39GHz CPU 139 Core I39, GTX ..
Bureau Awesome Meilleurs Ordinateurs Bureau Hd Wallpaper Images ..
Bureau Awesome Meilleurs Ordinateurs Bureau Hd Wallpaper Images ..
Les Meilleurs Pc De Bureau Unique Frais Pc De Bureau Gamer ..
Les Meilleurs Pc De Bureau Unique Frais Pc De Bureau Gamer ..
Pc De Bureau Asus Nouveau Hp Pc Bureau Best Unique I Pinimg ..
Pc De Bureau Asus Nouveau Hp Pc Bureau Best Unique I Pinimg ..
Ordinateur Bureau D'occasion Pas Cher   Occasion Et Reconditionné ..
Ordinateur Bureau D'occasion Pas Cher Occasion Et Reconditionné ..
Asus Ordinateur De Bureau Bureau Asus Pc De Bureau Gamer M39cd K ..
Asus Ordinateur De Bureau Bureau Asus Pc De Bureau Gamer M39cd K ..

Related Post to 39 Pc De Bureau Gamer Rituals dat u moet kennen in 39 | pc de bureau gamer  sc39.39