Dit is waarom Plante De Bureau zo beroemd is! | plante de bureau  sc332.32

Medea en René verloren allebei een familielid in het buitenland. Het zusje van Medea raakte twee jaar geleden vermist in Indonesië, de broer van René achttien jaar geleden in Honduras. Hoe ga je daar als achterblijver mee om?

Des plantes pour le bureau - plante de bureau
Des plantes pour le bureau – plante de bureau | plante de bureau

“Als er iemand met een onbekend nummer belt, krijgt mijn moeder nog steeds een hartstilstand”, vertelt Medea Moons. Voor haar ouders staat de tijd stil sinds haar zusje Danaë vermist is. “Soms denkt mijn moeder dat ze terugkomt.”

Medea kreeg pas na 48 uur een telefoontje dat haar zusje vermist is. Voor een studiereis ging zusje Danaë met een boot de jungle in op het Indonesische gedeelte van het eiland Borneo. Noodweer brak uit. De boot brak waarschijnlijk door hoog water en heftige stromingen doormidden.

Tweeëntwintig mensen zaten op de boot, van wie er zeventien uit het water werden gered. Danaë is, net als twee andere passagiers, nooit teruggevonden.

“Toen we het nieuws kregen, waren we heel erg rationeel. Zat ze wel op die boot? En is ze aan land geraakt?” Toen haar vader en haar broer erheen gingen, kregen ze veel meer het idee dat ze het waarschijnlijk niet had overleefd. Sindsdien staat Medea’s leven in het teken van haar vermiste zus.

“Ik heb de afgelopen twee jaar zoveel tijd en energie gestoken in het vinden van mijn zus.” Medea raakte zelfs haar baan kwijt: ze vertelt dat de overheid helemaal niet behulpzaam was en dat sommige vaste lasten van haar zusje doorlopen ondanks haar vermissing. “Voor de overheid leeft ze nog. Verzekeringen, Belastingdienst: dat loopt allemaal nog door.”

Bonsaï de bureau stabilisé - plantes de bureau - Kollori.com - plante de bureau
Bonsaï de bureau stabilisé – plantes de bureau – Kollori.com – plante de bureau | plante de bureau

ZIE OOK: Ouders Madeleine McCann: na 10 jaar nog steeds evenveel hoop dat ze nog leeft

De familie Moons zou een vermoedelijke doodsverklaring kunnen aanvragen om haar vaste lasten te stoppen. “Maar mijn ouders kunnen die keuze niet maken. Het is emotioneel onmogelijk om te bepalen of je kind nog leeft of niet. We hebben helemaal niets van haar.” 

Hoewel de vermissing van Danaë veel impact heeft op het leven van Medea en haar familie, heeft zij nooit het gevoel gehad dat haar ouders minder aandacht voor haar hadden. Volgens Medea is hun relatie alleen maar hechter geworden en zorgen ze meer voor elkaar. 

“Ik vind het erg moeilijk om te zien hoeveel pijn mijn ouders hebben”, zegt Medea. “Er is niets wat ik kan doen om het beter of minder te maken. En toch voel ik mij daar verantwoordelijk voor. Een kind verliezen of een vermist kind hebben is een constante marteling.”

Na twee jaar vechten voor haar zusje heeft ze besloten zich even terug te trekken. “Ik neem nu een pauze. Het werd mij allemaal te veel. Mensen zeggen altijd dat het leven doorgaat, maar ik kan mijn leven niet meer oppakken. Ik moet mijn leven opnieuw opbouwen. Alles is anders.”

Livraison spathiphyllum en bac à réserve d’eau – la plante bac … – plante de bureau | plante de bureau

René (wil liever niet met achternaam en foto in het artikel) is al een stuk verder dan Medea. Hij heeft de vermissing van zijn broer Marcel na achttien jaar uiteindelijk wel een plek kunnen geven. “Ik weet dat ik al het mogelijke heb gedaan om Marcel terug te krijgen. Voor mijn moeder was het verwerken heel moeilijk, maar ze heeft nu wel een beetje zingeving door de komst van haar kleinkinderen.”

Achttien jaar geleden vertrok Marcel voor vakantie richting Honduras. Hij verbleef in een herberg vlakbij een nationaal park met kloven en ravijnen. Hij maakte een wandeling door het park, maar keerde nooit terug. “We weten nog steeds niet wat er precies is gebeurd. Was het een roofmoord, of raakte hij verdwaald en is hij in een ravijn gevallen?”

Op de laatste dagen van de zoekactie vonden speurhonden iets, maar juist in die dagen werd het land getroffen door een orkaan, vertelt René. “Ik belde mijn moeder om door te geven dat we iets hadden gevonden en dat het leger kon worden ingezet, maar ze wilde dat niet.”

Ze vond het onmenselijk omdat de mensen daar het leger harder nodig hadden vanwege de natuurramp. “Dat vond ik heel nobel van mijn moeder.” 

Les meilleures plantes de bureau | La Pause Jardin - plante de bureau
Les meilleures plantes de bureau | La Pause Jardin – plante de bureau | plante de bureau

René zocht destijds regelmatig steun bij de Vereniging Achterblijvers na Vermissing waar hij nu in het bestuur zit om andere mensen te steunen. “Je ziet vaak dat ouders heel lang in dienst van de vermissing zijn. Voor broers en zussen is het makkelijker zich op de toekomst te richten.”

Sinds hij zelf kinderen heeft, begrijpt hij zijn ouders beter. “Terwijl de relatie met mijn ouders en mijn broer hechter werd, was de relatie met mijn broertje minder hecht.” Dat kwam doordat hij het verdriet anders verwerkte. 

Vermiste personen

Bron: Bureau Beke

Toch vindt hij dat ze wel hechter zijn geworden als gezin. Maar hij ziet dat het ook anders kan uitpakken. “Afgelopen kerst heeft een jongen zelfmoord gepleegd, omdat zijn leven alleen maar in het teken stond van zijn vermiste zusje.

Comment bien choisir sa Plante de bureau? avec Made in EuropaMade in ... - plante de bureau
Comment bien choisir sa Plante de bureau? avec Made in EuropaMade in … – plante de bureau | plante de bureau

Zijn moeder was continu in de media om haar verhaal te delen en daar werd hij in zijn jeugd elke keer mee geconfronteerd. Klasgenoten vroegen hem er continue over. Hij was altijd het broertje van. Toen ik dat hoorde, brak mijn hart.” 

Meer op rtlnieuws.nl: 

Dit is waarom Plante De Bureau zo beroemd is! | plante de bureau
 sc332.32 – plante de bureau
| Encouraged to my own blog, in this particular time I am going to explain to you about keyword. And today, here is the 1st image:

32 plantes vertes pour votre bureau | Gamm vert - plante de bureau
32 plantes vertes pour votre bureau | Gamm vert – plante de bureau | plante de bureau

Think about graphic earlier mentioned? can be that will remarkable???. if you think maybe and so, I’l m teach you several image once more underneath:

So, if you desire to acquire the amazing pictures about (Dit is waarom Plante De Bureau zo beroemd is! | plante de bureau
 sc332.32), simply click save link to store these photos in your laptop. They’re available for save, if you want and wish to get it, click save logo in the web page, and it’ll be directly down loaded in your computer.} Lastly if you like to find unique and the recent image related to (Dit is waarom Plante De Bureau zo beroemd is! | plante de bureau
 sc332.32), please follow us on google plus or book mark this blog, we try our best to provide daily up-date with all new and fresh pics. We do hope you enjoy staying here. For many updates and latest news about (Dit is waarom Plante De Bureau zo beroemd is! | plante de bureau
 sc332.32) graphics, please kindly follow us on twitter, path, Instagram and google plus, or you mark this page on bookmark area, We try to provide you with up-date periodically with fresh and new pictures, love your exploring, and find the right for you.

Here you are at our site, contentabove (Dit is waarom Plante De Bureau zo beroemd is! | plante de bureau
 sc332.32) published .  Today we are delighted to declare that we have discovered an awfullyinteresting nicheto be discussed, namely (Dit is waarom Plante De Bureau zo beroemd is! | plante de bureau
 sc332.32) Many people attempting to find information about(Dit is waarom Plante De Bureau zo beroemd is! | plante de bureau
 sc332.32) and of course one of them is you, is not it?

Quelles plantes cultiver au bureau ? - M32 Deco.fr - plante de bureau
Quelles plantes cultiver au bureau ? – M32 Deco.fr – plante de bureau | plante de bureau
Mettez-vous au vert en adoptant un plante de bureau ! | Skywork - plante de bureau
Mettez-vous au vert en adoptant un plante de bureau ! | Skywork – plante de bureau | plante de bureau
Quelles plantes pour le bureau ? Liste - Ooreka - plante de bureau
Quelles plantes pour le bureau ? Liste – Ooreka – plante de bureau | plante de bureau
Plantes de bureau - FloraStore - plante de bureau
Plantes de bureau – FloraStore – plante de bureau | plante de bureau
Les plantes au bureau : se mettre au vert au travail | Blog Hub-Grade - plante de bureau
Les plantes au bureau : se mettre au vert au travail | Blog Hub-Grade – plante de bureau | plante de bureau
Apportez des plantes au bureau pour être heureux au travail - plante de bureau
Apportez des plantes au bureau pour être heureux au travail – plante de bureau | plante de bureau
Livraison zamioculcas en bac à réserve d’eau – Plante de bureau … – plante de bureau | plante de bureau
Mettez-vous au vert en adoptant un plante de bureau ! | Skywork - plante de bureau
Mettez-vous au vert en adoptant un plante de bureau ! | Skywork – plante de bureau | plante de bureau
Mini plante dans pots en verre et plateau de bureau personnalisé ... - plante de bureau
Mini plante dans pots en verre et plateau de bureau personnalisé … – plante de bureau | plante de bureau
Aménagement intérieur pour bureau | AUDE Plantes la nature s’invite … – plante de bureau | plante de bureau
Louer un palmier Kentia comme plante de bureau - plante de bureau
Louer un palmier Kentia comme plante de bureau – plante de bureau | plante de bureau
32 plantes dépolluantes pour votre bureau - plante de bureau
32 plantes dépolluantes pour votre bureau – plante de bureau | plante de bureau
Plantes Vertes Pour Bureau Plante A Fleur Interieur Maison Plantes ... - plante de bureau
Plantes Vertes Pour Bureau Plante A Fleur Interieur Maison Plantes … – plante de bureau | plante de bureau
Le palmier d’intérieur comme plante de bureau – plante de bureau | plante de bureau
Leçon de déco : quelle plante pour mon bureau ? - Elle Décoration - plante de bureau
Leçon de déco : quelle plante pour mon bureau ? – Elle Décoration – plante de bureau | plante de bureau
Plante bureau - Photos de Magnolisafleur - plante de bureau
Plante bureau – Photos de Magnolisafleur – plante de bureau | plante de bureau
plante pour bureau d 32 coration bureau plantes Plante Pour Bureau ... - plante de bureau
plante pour bureau d 32 coration bureau plantes Plante Pour Bureau … – plante de bureau | plante de bureau
32 plantes vertes pour votre bureau | Gamm vert - plante de bureau
32 plantes vertes pour votre bureau | Gamm vert – plante de bureau | plante de bureau
Petite Plante De Bureau Beautiful Plante Pour Bureau Meilleur De ... - plante de bureau
Petite Plante De Bureau Beautiful Plante Pour Bureau Meilleur De … – plante de bureau | plante de bureau
Aménagement de plantes d’intérieur pour le bureau de travail – plante de bureau | plante de bureau
Petite Plante De Bureau Best Of Plante De Bureau Plante Pour Bureau ... - plante de bureau
Petite Plante De Bureau Best Of Plante De Bureau Plante Pour Bureau … – plante de bureau | plante de bureau
32 best Plante pour le bureau images on Pinterest | Plants, Desk and ... - plante de bureau
32 best Plante pour le bureau images on Pinterest | Plants, Desk and … – plante de bureau | plante de bureau
Comment choisir une plante pour son bureau ? - aideochoix.com - plante de bureau
Comment choisir une plante pour son bureau ? – aideochoix.com – plante de bureau | plante de bureau
32 bonnes raisons de vous offrir une jolie plante verte pour votre ... - plante de bureau
32 bonnes raisons de vous offrir une jolie plante verte pour votre … – plante de bureau | plante de bureau
Les plantes à offrir | Le Garrit - plante de bureau
Les plantes à offrir | Le Garrit – plante de bureau | plante de bureau
Purifier l’air au bureau grâce aux plantes – – plante de bureau | plante de bureau

Aménagement Intérieur Pour Bureau | AUDE Plantes La Nature S'invite ..
Aménagement Intérieur Pour Bureau | AUDE Plantes La Nature S'invite ..
Aménagement De Plantes D'intérieur Pour Le Bureau De Travail  Plante De Bureau
Aménagement De Plantes D'intérieur Pour Le Bureau De Travail Plante De Bureau
Plante Bureau  Photos De Magnolisafleur  Plante De Bureau
Plante Bureau Photos De Magnolisafleur Plante De Bureau
Les Plantes à Offrir | Le Garrit  Plante De Bureau
Les Plantes à Offrir | Le Garrit Plante De Bureau
Plantes De Bureau  FloraStore  Plante De Bureau
Plantes De Bureau FloraStore Plante De Bureau
Les Plantes Au Bureau : Se Mettre Au Vert Au Travail | Blog Hub Grade  Plante De Bureau
Les Plantes Au Bureau : Se Mettre Au Vert Au Travail | Blog Hub Grade Plante De Bureau
Livraison Zamioculcas En Bac à Réserve D'eau  Plante De Bureau ..
Livraison Zamioculcas En Bac à Réserve D'eau Plante De Bureau ..
Les Meilleures Plantes De Bureau | La Pause Jardin  Plante De Bureau
Les Meilleures Plantes De Bureau | La Pause Jardin Plante De Bureau
Bonsaï De Bureau Stabilisé  Plantes De Bureau  Kollori
Bonsaï De Bureau Stabilisé Plantes De Bureau Kollori
Mettez Vous Au Vert En Adoptant Un Plante De Bureau ! | Skywork  Plante De Bureau
Mettez Vous Au Vert En Adoptant Un Plante De Bureau ! | Skywork Plante De Bureau

Related Post to Dit is waarom Plante De Bureau zo beroemd is! | plante de bureau  sc332.32