Seven Secrets About Bureau De Gamer dat nog nooit 30 jaar geleden is onthuld | bureau de gamer  sc30.30

Review: SEGA Mega Drive Classics – Een nieuwe collectie games van SEGA heeft het levenslicht gezien. De SEGA Mega Drive Classics collectie heeft maar liefst 50 first party games direct beschikbaar om te spelen op je (dan wel virtuele) Mega Drive. Voor de wat oudere gamer prachtige nostalgie, voor de wat jongere gamer misschien wel één van de leukste (interactieve) geschiedenislessen ooit. Het concept werkt goed en de collectie zal je voorzien van uren, zo niet dagen aan speelplezier. Het is echter niet iets geheel nieuws, want we zijn inmiddels bij de zevende collectie aangekomen die deze ontwikkelaar en uitgever heeft uitgebracht. Is deze current-gen collectie zijn geld dan nog wel waard?

Ordinateur Bureau Gamer Ordinateur Bureau Gamer Ordinateur Bureau ... - bureau de gamer
Ordinateur Bureau Gamer Ordinateur Bureau Gamer Ordinateur Bureau … – bureau de gamer | bureau de gamer

De Mega Drive was veruit de meest populaire console van SEGA ooit. Het was met ruime voorsprong de eerste 16-bit console die op de markt verscheen en werd vervolgens een enorme concurrent van de SNES. In Europa had de console zelfs een groter marktaandeel dan de SNES. De Mega Drive bleef jaren een geliefde console bij de fans. Het is dus niet gek dat SEGA met haar zoveelste Mega Drive collectie wil terugblikken op deze goede oude tijden. De vraag is echter of SEGA de aandacht van gamers vast weet te houden.

Het is een beetje afhankelijk van hoeveel van deze collecties je al in de kast (of game-lijst) hebt staan. Is het antwoord daarop nul? Dan is de SEGA Mega Drive Classics collectie een fantastische samenstelling om mee te beginnen aan je figuurlijke tijdreis naar de jaren 90. Met maar liefst 50 games, is dit immers verreweg de meest uitgebreide collectie die SEGA ooit heeft uitgebracht en oh boy, er zitten wat ‘gouwe ouwen’ tussen die voor alle leeftijden nog steeds leuk zijn om te spelen!

Best 30 Room Setup Ideas On Pinterest Gaming Room Setup Gaming ... - bureau de gamer
Best 30 Room Setup Ideas On Pinterest Gaming Room Setup Gaming … – bureau de gamer | bureau de gamer

SEGA Mega Drive Classics brengt je na de intro-trailer meteen naar de droomkamer van iedere fanatiek gamende 90’s kid. Deze kamer was eerder al te zien in een pc-versie van de collectie en die wordt nu hergebruikt voor deze release. De menu-opties zijn creatief verwerkt in de meubels van de kamer; de klok laat je de tijd in de kamer aanpassen, de Mega Drive-controller geeft je een aantal controller-opties, de oude huistelefoon geeft je de mogelijkheid om de online multiplayer te starten en de trofee op het bureau laat je de Trophies en challenges bekijken. Vervolgens heb je natuurlijk de twee belangrijkste meubels in de kamer: de tv en een boekenkast vol games!

Je hoeft gelukkig niet bepaalde uitdagingen te voltooien voordat je bepaalde titels kan en mag gaan spelen. Wat ons betreft een grote vooruitgang ten opzichte van van Sonic’s Ultimate Mega Drive Collection (PS3), waarin dat nog wel van toepassing was. Alle 50 titels kun je letterlijk in de virtuele Mega Drive steken en het spel begint dan direct op de oude tv te spelen. Je hebt dan nog de keuze of je fullscreen wilt spelen of naar de tv wilt kijken. Als je voor de tweede optie kiest, zit er zelfs een ‘bolling’ in het scherm om zo goed mogelijk jouw oude tv-ervaring na te bootsen. Fullscreen ziet er echter ook prima uit en dat neemt deze bolling uiteraard weg, waardoor het beeld niet enigszins vertekend raakt.

bureau pc gamer – civilware.co - bureau de gamer
bureau pc gamer – civilware.co – bureau de gamer | bureau de gamer

Wat wel een irritatiefactor is, is dat de besturing in-game wordt aangeduid op basis van een Mega Drive controller. Helaas is een ‘vertaling’ naar een DualShock 4 controller iets teveel gevraagd voor SEGA, dus je zult zelf moeten uitvogelen hoe de games precies bestuurd worden. Bij sommige games heb je dat zo te pakken, maar lang niet ieder spel laat zich even goed besturen. Dit heeft natuurlijk met de ouderdom van de titels te maken, maar een wat meer specifieke uitleg met betrekking tot de DualShock 4 controller had niet misstaan. Dat had wat in-game frustratie bij verschillende titels kunnen voorkomen.

Je kast vol games staat op alfabet gesorteerd, maar je kunt ook je games als favorieten kiezen, waardoor ze voor het gemak voorin op de bovenste plank komen te staan. Je zult er vast een goed aantal klassiekers tussenuit pikken voor deze favorietenlijst. Top-games als Streets of Rage, Sonic 1 en 2, Golden Axe (1, 2 en 3), Phantasy Star (2, 3 en 4), Virtua Fighter 2, om er een paar te noemen, zijn games die je zeker niet kan missen in een ‘ultieme’ collectie. Maar ook de wat minder bekende titels als Ristar, Decap Attack, Beyond Oasis, Bonanza Bros en Wonder Boy in Monster World moet je zeker eens proberen.

Bureau Gamer Of Bureau Gamer - Deplim.com - bureau de gamer
Bureau Gamer Of Bureau Gamer – Deplim.com – bureau de gamer | bureau de gamer

Natuurlijk heb je nu ook de kans om alle spellen online samen te spelen, inclusief leaderboards. Dat is voor de fanatieke gamers een leuke extra en hoewel het mij persoonlijk niet zoveel doet, kan ik me goed voorstellen dat anderen hier heel erg enthousiast van worden. Ook erg fijn is de mogelijkheid om vooruit en achteruit te spoelen. Geen zin om die lange lappen tekst door te nemen? Even vooruit spoelen en je kan verder. Maak je een foutje? Spoel even achteruit en probeer het opnieuw. Het is misschien wat cheaten, maar bij dit soort games kan het weleens handig zijn, omdat het niveau toch wel erg anders is dan we vandaag de dag gewend zijn.

In deze collectie zitten kwalitatief goede games, maar dat kan je niet van alle 50 games verwachten. Voor iedere klassieker in z’n genre kun je minstens twee games met hetzelfde concept verwachten, die veelal niet van hetzelfde niveau zijn. Op zich leuk als je meer van hetzelfde zoekt, daar niet van, maar voor 50 games is het lijstje met beschikbare genres wat aan de korte kant. Samengevat; RPG’s, Sonic games, hier en daar een verdwaalde puzzelgame, shoot/beat ‘em ups en platformers of een combinatie van die laatste drie. Dat is geen ramp, maar het is jammer dat SEGA niet wat meer buiten haar eigen bibliotheek is getreden en andere titels heeft aangekocht. Denk aan Mickey Mania, Aladdin, de Spider-Man en Batman-games, Mortal Kombat enzovoort.

bureau gamer] - 30 images - fauteuil de bureau gamer les meilleurs ... - bureau de gamer
bureau gamer] – 30 images – fauteuil de bureau gamer les meilleurs … – bureau de gamer | bureau de gamer

Hoewel de collectie leuk is, is het uiteindelijk toch een wat gemakkelijk product. Emuleer een paar oude games en hang er een prijskaartje aan. Zelfs de moeite die ze bij Sonic’s Ultimate Mega Drive Collection (PS3) namen om alle boxarts in 3D te renderen, is hier achterwege gelaten. Verder zitten er weinig andere extra’s in deze collectie. De enige extra is dat sommige games regio-opties hebben, waardoor je de regio’s Japan of US kunt kiezen. Dit levert andere titels en soms ook in-game wat verschillen op, dus dat is een leuke toevoeging. Voor de rest is het qua extra’s vrij karig en dat is jammer. Veel games hebben een rijke geschiedenis en daar had zeker wat mee gedaan kunnen worden. In die zin zat er nog veel meer potentie in deze collectie, maar helaas is dat onbenut gebleven.

Seven Secrets About Bureau De Gamer dat nog nooit 30 jaar geleden is onthuld | bureau de gamer
 sc30.30 – bureau de gamer
| Encouraged to help my personal weblog, on this time We’ll demonstrate with regards to keyword. And from now on, here is the primary picture:

Bureau Pc Gamer - pc gaming achat et vente consoles jeux vid o ... - bureau de gamer
Bureau Pc Gamer – pc gaming achat et vente consoles jeux vid o … – bureau de gamer | bureau de gamer

What about impression preceding? will be in which amazing???. if you feel and so, I’l l provide you with several graphic once more underneath:

So, if you like to get all these magnificent images about (Seven Secrets About Bureau De Gamer dat nog nooit 30 jaar geleden is onthuld | bureau de gamer
 sc30.30), simply click save link to store these shots in your pc. There’re all set for down load, if you’d prefer and want to have it, simply click save logo in the page, and it will be instantly saved in your desktop computer.} As a final point if you need to have new and the recent picture related with (Seven Secrets About Bureau De Gamer dat nog nooit 30 jaar geleden is onthuld | bureau de gamer
 sc30.30), please follow us on google plus or book mark the site, we attempt our best to provide daily up-date with all new and fresh images. Hope you love staying right here. For some up-dates and recent news about (Seven Secrets About Bureau De Gamer dat nog nooit 30 jaar geleden is onthuld | bureau de gamer
 sc30.30) shots, please kindly follow us on twitter, path, Instagram and google plus, or you mark this page on bookmark area, We try to give you up-date regularly with all new and fresh graphics, like your surfing, and find the ideal for you.

Here you are at our site, contentabove (Seven Secrets About Bureau De Gamer dat nog nooit 30 jaar geleden is onthuld | bureau de gamer
 sc30.30) published .  At this time we are excited to declare that we have discovered an incrediblyinteresting topicto be reviewed, namely (Seven Secrets About Bureau De Gamer dat nog nooit 30 jaar geleden is onthuld | bureau de gamer
 sc30.30) Some people looking for information about(Seven Secrets About Bureau De Gamer dat nog nooit 30 jaar geleden is onthuld | bureau de gamer
 sc30.30) and definitely one of these is you, is not it?

chaise de bureau gaming – Chaise Bureau Gaming. chaise bureau gamer ... - bureau de gamer
chaise de bureau gaming – Chaise Bureau Gaming. chaise bureau gamer … – bureau de gamer | bureau de gamer
Bureau Ordinateur Gamer Image Pc Bureau Gamer Maroc – meetharry.co - bureau de gamer
Bureau Ordinateur Gamer Image Pc Bureau Gamer Maroc – meetharry.co – bureau de gamer | bureau de gamer
Chaise: Chaise De Gamer Best Of Link Chaise De Bureau Racing Gamers ... - bureau de gamer
Chaise: Chaise De Gamer Best Of Link Chaise De Bureau Racing Gamers … – bureau de gamer | bureau de gamer
Bureau Gaming - chaneau chaise gamer racing chaise de bureau ... - bureau de gamer
Bureau Gaming – chaneau chaise gamer racing chaise de bureau … – bureau de gamer | bureau de gamer
Chaise De Gamer Bureau Chaise De Gamer Best Buy – myiguest.info - bureau de gamer
Chaise De Gamer Bureau Chaise De Gamer Best Buy – myiguest.info – bureau de gamer | bureau de gamer
pc bureau gaming – meetharry.co - bureau de gamer
pc bureau gaming – meetharry.co – bureau de gamer | bureau de gamer
Bureau D Angle Gamer - bureau de gamer
Bureau D Angle Gamer – bureau de gamer | bureau de gamer
bureau pour gamer – FAUTEUIL DE BUREAU HOME CINEMA SANS FIL,SIEGE ... - bureau de gamer
bureau pour gamer – FAUTEUIL DE BUREAU HOME CINEMA SANS FIL,SIEGE … – bureau de gamer | bureau de gamer
Ordinateur Bureau Gamer Bureau De Gamer Related Links Ordinateur De ... - bureau de gamer
Ordinateur Bureau Gamer Bureau De Gamer Related Links Ordinateur De … – bureau de gamer | bureau de gamer
Réaliser un bureau gamer / gaming room soi-même pas cher pour tout ... - bureau de gamer
Réaliser un bureau gamer / gaming room soi-même pas cher pour tout … – bureau de gamer | bureau de gamer
Siege Bureau Gamer Awesome Ikea Siage Bureau Bureau Ikea Enfant Ikea ... - bureau de gamer
Siege Bureau Gamer Awesome Ikea Siage Bureau Bureau Ikea Enfant Ikea … – bureau de gamer | bureau de gamer
Fauteuil De Gamer Chaise Gamer Pc Chaise Gamer Pc Fauteuil De Bureau ... - bureau de gamer
Fauteuil De Gamer Chaise Gamer Pc Chaise Gamer Pc Fauteuil De Bureau … – bureau de gamer | bureau de gamer
Inspirant Collection De Pc Bureau Gamer 30 Bureau Id Es Avec Pc ... - bureau de gamer
Inspirant Collection De Pc Bureau Gamer 30 Bureau Id Es Avec Pc … – bureau de gamer | bureau de gamer
Bureau pour gamer - Le blog des geeks et des Gamers - bureau de gamer
Bureau pour gamer – Le blog des geeks et des Gamers – bureau de gamer | bureau de gamer
30 Bureaux de gamer qui donne envie ! | Le clan LDA - bureau de gamer
30 Bureaux de gamer qui donne envie ! | Le clan LDA – bureau de gamer | bureau de gamer
bureau pc gamer – civilware.co - bureau de gamer
bureau pc gamer – civilware.co – bureau de gamer | bureau de gamer
Bureau Gamer pour Gaming et eSport - E-BLUE: Amazon.fr: High-tech - bureau de gamer
Bureau Gamer pour Gaming et eSport – E-BLUE: Amazon.fr: High-tech – bureau de gamer | bureau de gamer
Bureau de gamer - Le blog des geeks et des Gamers - bureau de gamer
Bureau de gamer – Le blog des geeks et des Gamers – bureau de gamer | bureau de gamer
TEST - Mon avis sur le fauteuil de bureau gamer GT30I Fr Hd - YouTube - bureau de gamer
TEST – Mon avis sur le fauteuil de bureau gamer GT30I Fr Hd – YouTube – bureau de gamer | bureau de gamer
Bureau Pc Gamer Meuble Elegant 30 Best Mobilier De Bureau Images On ... - bureau de gamer
Bureau Pc Gamer Meuble Elegant 30 Best Mobilier De Bureau Images On … – bureau de gamer | bureau de gamer
Eblouissant Chaise De Gamer Ideas Chaise De Bureau but Bureau Cool ... - bureau de gamer
Eblouissant Chaise De Gamer Ideas Chaise De Bureau but Bureau Cool … – bureau de gamer | bureau de gamer
Fauteuil De Gamer Siege De Gamer Fauteuil De Bureau Gamer Pas Cher ... - bureau de gamer
Fauteuil De Gamer Siege De Gamer Fauteuil De Bureau Gamer Pas Cher … – bureau de gamer | bureau de gamer
Gaming Desks | PC, Gaming desk and Gaming - bureau de gamer
Gaming Desks | PC, Gaming desk and Gaming – bureau de gamer | bureau de gamer
Fauteuil: Fauteuil De Bureau Gamer Fantastique Bureau De Pc Gamer ... - bureau de gamer
Fauteuil: Fauteuil De Bureau Gamer Fantastique Bureau De Pc Gamer … – bureau de gamer | bureau de gamer

Fauteuil De Gamer Siege De Gamer Fauteuil De Bureau Gamer Pas Cher ..
Fauteuil De Gamer Siege De Gamer Fauteuil De Bureau Gamer Pas Cher ..
Best 30 Room Setup Ideas On Pinterest Gaming Room Setup Gaming ..
Best 30 Room Setup Ideas On Pinterest Gaming Room Setup Gaming ..
Eblouissant Chaise De Gamer Ideas Chaise De Bureau But Bureau Cool ..
Eblouissant Chaise De Gamer Ideas Chaise De Bureau But Bureau Cool ..
Pc Bureau Gaming – Meetharry
Pc Bureau Gaming – Meetharry
Bureau Gamer]   30 Images   Fauteuil De Bureau Gamer Les Meilleurs ..
Bureau Gamer] 30 Images Fauteuil De Bureau Gamer Les Meilleurs ..
Bureau Pour Gamer – FAUTEUIL DE BUREAU HOME CINEMA SANS FIL,SIEGE ..
Bureau Pour Gamer – FAUTEUIL DE BUREAU HOME CINEMA SANS FIL,SIEGE ..
Bureau D Angle Gamer   Bureau De Gamer
Bureau D Angle Gamer Bureau De Gamer
Bureau Gamer Of Bureau Gamer   Deplim
Bureau Gamer Of Bureau Gamer Deplim
Fauteuil De Gamer Chaise Gamer Pc Chaise Gamer Pc Fauteuil De Bureau ..
Fauteuil De Gamer Chaise Gamer Pc Chaise Gamer Pc Fauteuil De Bureau ..
Bureau De Gamer   Le Blog Des Geeks Et Des Gamers   Bureau De Gamer
Bureau De Gamer Le Blog Des Geeks Et Des Gamers Bureau De Gamer

Related Post to Seven Secrets About Bureau De Gamer dat nog nooit 30 jaar geleden is onthuld | bureau de gamer  sc30.30